Cerere concediu deces

Aflându-mă într-o situație delicată și sensibilă, vă adresez prin prezenta cerere rugămintea de a-mi acorda concediu pentru a face față unei pierderi în familie.

Motivația cererii

Motivul principal al cererii mele de concediu este decesul unei persoane apropiate mie, eveniment ce mă afectează profund din punct de vedere emoțional și mental.

Deși îmi doresc să-mi continui activitatea profesională cu aceeași dedicare și profesionalism, consider că este necesar să am timp să-mi rezolv chestiunile personale și să-mi ofer sprijinul familiei în acest moment dificil.

Durata concediului solicitat

În funcție de circumstanțele concrete, vă solicit să-mi acordați un concediu de X zile lucrătoare, începând cu data de __/__/__ și până la data de __/__/__, inclusiv.

Am în vedere că perioada de concediu solicitată este necesară pentru a participa la funeralii, pentru a oferi sprijin familiei și pentru a-mi reveni emoțional în urma pierderii suferite.

Condiții de recuperare a activității

Asigurându-vă că voi face tot posibilul pentru a recupera munca neglijată în timpul concediului, mă angajez să comunic și să colaborez în vederea transferului responsabilităților mele către colegii de echipă, astfel încât să se asigure continuitatea activității în absența mea.

În plus, vă rog să luați în considerare faptul că, în cazul în care situația familială necesită prelungirea concediului, voi informa imediat departamentul resurse umane și voi depune o nouă cerere în acest sens.

Sper că veți înțelege și veți lua în considerare solicitarea mea de acordare a concediului deces, având în vedere că acest moment dificil necesită atenție și timp dedicat rezolvării problemelor personale.

Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru promptitudinea în rezolvarea acestei cereri. Sunt disponibil să ofer orice informații suplimentare necesare în acest sens.

Impactul asupra echipei

În timpul absenței mele, înțeleg importanța menținerii echilibrului și eficienței în echipă. Pentru a asigura o tranziție cât mai lină, voi pregăti documente detaliate privind stadiul proiectelor și sarcinilor mele, pentru a permite colegilor să continue munca fără întreruperi semnificative.

Responsabilități Stadiul
Proiect X În curs de finalizare
Analiza de piață În faza de cercetare preliminară
Colaborare cu departamentul de marketing În așteptare pentru feedback

Întrebări Frecvente

  • Cât de repede pot să primesc răspunsul pentru cererea mea de concediu?
  • Există documente suplimentare pe care trebuie să le completez?
  • Cum va fi gestionată corespondența și responsabilitățile mele în absența mea?


Vezi și:

Oleg

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Oleg

Lasă un comentariu