Ce salariu are messi

În acest articol, vom discuta despre salariul lui Lionel Messi, unul dintre cei mai renumiți fotbaliști din lume. Vom explora detaliile privind veniturile sale și cum acesta a ajuns să câștige atât de mult în cariera sa de fotbalist.

Cariera lui lionel messi

Lionel Messi, cunoscut și sub numele de „Leo” Messi sau „Pulga” (pulberea de pește), este un fotbalist argentinian care a devenit o legendă a sportului. S-a născut la 24 iunie 1987 în orașul Rosario din Argentina. Messi și-a început cariera fotbalistică la o vârstă fragedă și a devenit membru al echipei de tineret Newell’s Old Boys.

Apoi, la vârsta de 13 ani, Messi a fost descoperit de FC Barcelona și a plecat în Spania pentru a se alătura academiei lor de fotbal. Acolo și-a dezvoltat abilitățile și a crescut rapid în ranguri, ajungând să debuteze pentru echipa principală a Barcelonei în 2004. De atunci, Messi a devenit unul dintre cei mai prolifici și premiați fotbaliști din istoria sportului.

Salariul lui messi la fc barcelona

Messi a petrecut cea mai mare parte a carierei sale de club la FC Barcelona, unde a câștigat numeroase titluri și premii individuale. În timpul șederii sale la Barcelona, el a semnat mai multe contracte care i-au asigurat venituri substanțiale.

Salariul lui Messi la FC Barcelona a variat de-a lungul anilor în funcție de contractele sale. În ultimii ani petrecuți la Barcelona, se estimează că Messi câștiga aproximativ 70 de milioane de euro pe an, inclusiv salariul său și bonusurile. Acest lucru l-a plasat printre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume.

Pe lângă salariu, Messi a avut și contracte de sponsorizare cu diferite branduri, cum ar fi Adidas, Gatorade și Pepsi, care i-au adus sume suplimentare semnificative.

Transferul la paris saint-germain

În august 2021, Messi a părăsit neașteptat FC Barcelona din cauza problemelor financiare ale clubului și a semnat cu Paris Saint-Germain (PSG). Transferul său la PSG a stârnit multe discuții și a avut un impact semnificativ asupra peisajului fotbalistic mondial.

În ceea ce privește salariul său la PSG, detaliile exacte nu au fost dezvăluite public, dar se estimează că Messi primește un salariu considerabil de la clubul francez, alături de alte bonusuri și contracte de sponsorizare care continuă să-i aducă venituri semnificative.

Faq-uri despre salariul lui messi

1. Cât de mult câștigă Messi la PSG?

Detaliile exacte despre salariul lui Messi la PSG nu au fost făcute publice, dar se crede că este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume, cu un venit anual semnificativ.

2. Care este valoarea totală a averii lui Messi?

Valoarea totală a averii lui Lionel Messi depinde de veniturile sale din salarii, bonusuri și contracte de sponsorizare. Cu toate acestea, se estimează că avere lui Messi se ridică la sute de milioane de euro.

3. Cât timp a jucat Messi pentru FC Barcelona?

Messi a petrecut aproape 20 de ani la FC Barcelona, între 2000 și 2021, înainte de a se transfera la PSG. A fost o parte fundamentală a echipei Barcelonei și a stabilit numeroase recorduri în timpul șederii sale acolo.


Vezi și:

Carmen

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Carmen

Lasă un comentariu