Recrutare si Executive Search

Practicile de recrutare de personal si de executive search sunt o necesitate tuturor companiilor, mai mari sau mai mici, locale sau multinationale.

Mai mult

Leasing de personal

Leasing-ul de personal este solutia ideala pentru a evita situatiile de criza si pentru a acoperi nevoia urgenta de personal pe o perioada determinata de timp.

Mai mult

Consultanta HR

Oferim servicii specializate de consultanta in HR si intregul suport necesar realiz─ârii obiectivelor strategice ale companiei.

Mai mult

Administrare de Personal si Salarizare

Prin serviciul de administrare de personal si de salarizare, partenerul nostru este degrevat total de activitatile de salarizare si management al personalului.

Mai mult

Centru de Evaluare

Centrele de evaluare sunt din ce in ce mai des utilizate pentru evaluarea personalului, fie din punctul de vedere al procesului de recrutare si selectie fie ca parte integrata a proceselor de dezvoltare interna.

Mai mult

Outplacement

Persons ofera servicii specializare in Outplacement si consultanti in cercetarea de piata, in redactarea CV-urilor, in evaluari vocationale si in consilierea directa cu privire la locurile de munca existente pe piata muncii.

Mai mult